Porin seudun lihakauppamestarit myi Kirjurinluodolla jazzmakkaraa. Kuva Jari pyy 1974. Satakunnan Museo. Konserttitunnelmia Kirjurinluodolla 1998. Kuva Pentti Pere. Satakunnan Museo.
Pori Jazzeille ominainen piknik-kulttuuri on monelle kävijälle tärkeä osa konserttielämystä. Kirjurinluodolla myytävien herkkujen tarjonta on monipuolistunut alkuaikojen jazzmakkarasta. Konserttiin tuotavat eväskorit ovat hyvinkin tarkkaan mietittyjä herkkukoreja.
Tärkeää korin sisällön lisäksi lienee myös hyvä seura, jossa herkut nautitaan. Perinteinen piknik rakennetaan viltille, mutta onpa piknikille tuotu myös kevytrakenteisia tuoleja ja pöytiä.
Saammeko kurkata sinun piknikkoriisi? Mitä sinun suosikkievääsi ovat? Miten oma piknikkisi on vuosien saatossa muuttunut?
2 kommenttia
Jätä kommenttiOnko tää jari pyy enää elossa?
On elossa.
Jätä kommentti