Yllä olevassa kuvassa Porin seudun kansalaisopiston rehtori Jari Kaasinen opastaa vuoden 2012 kurssilaisia riistan ja kalan käsittelyssä. Näin Jari muistelee päivää:
"Se oli tuolla 3. kerroksen Huushollissa, ja olin tuonut pussillisen tuoreita silakoita ja parikymmentä aamuun asti elänyttä kanaa… osallistujia oli viitisentoista rohkeaa naisihmistä. Muistaakseni kaksi ei saanut aloitettua kanan suolistamista ja perkaamista, silakat menivät kaikilta. Peratut kalat ja kanat sai viedä kotiin ja jatkojalostaa ruuaksi. Sikäli vähän hankalaa meillä tämän tapaiset kurssit kun ei ole omia keittiötiloja, piti operoida sanomalehdillä peitettyjen pöytien päällä, roskikset avonaisia jne… samoin osallistujien piti itse tuoda veitsi/puukko ja kala- tai lintusakset ja esiliinat, mulla oli muutamat lainata."
Oletko sinä osallistunut opiston järjestämille erä- ja retkikursseille? Millaisia muistoja niistä on jäänyt?
0 kommenttia
Jätä kommenttiJätä kommentti